Zwangerschaps fotoshoot Den Haag

Posted by on apr 1, 2015 in Blog, Familie, Kinderen, zwanger | 2 Comments

YAY!!! Eindelijk weer een blogje, en wat voor één!!! Het was een hele donkere maandag, het regende nonstop, voor deze shoot heb ik mijn reportage flitser moeten gebruiken omdat het zo donker was buiten. Omdat ik van natuurlijk licht hou heb ik hem alleen als invulflits gebruikt. Deze winter en voorjaar, ja het is al lente, ongelofelijk er overheersen donkere en koude dagen..ik heb hier best wel last van gehad als ‘natuurlijk licht’ fotograaf. Maar het is uiteindelijk een hele gezellige boel geworden, kinderen werkten perfect mee, lekker springen op bed is altijd leuk.

Radhablog

2 Comments

 1. Melanie
  1 april 2015

  Erg leuk!

  Reply
  • Leontine de Hollander
   1 april 2015

   Hoi Melanie,

   Bedankt voor je reactie, ik heb even op jouw website gekeken, wat een mooie reportages maak je!! Echt top! xx Leontine

   Reply

Leave a Reply