Zusjes bij Pluktuin Bloem en Bol in Lisse

Posted by on nov 9, 2014 in Blog, Familie, Kinderen | No Comments

Als fotograaf moet je soms nieuwe locaties uitproberen. Tijdens een rit naar een bruiloft reden we langs Pluktuin Bloem en Bol van Hans Beelen in Lisse. Ik moest alleen nog even proefmodelletjes hebben om te kijken of de locatie geschikt was voor een fotoshoot. Nu heb ik 2 hele leuke nichtjes Malou & Indy, ze zijn 3 jaar, bijna 4 en ik had bij de H&M 2 leuke jurkjes geleend. De meiden werden helemaal blij toen ze de jurkjes zagen en hadden er reuze zin in. Het voordeel was dat ze de jurkjes van mij gekocht hadden voor hun gymles, scheelt weer terugbrengen. Kijk eens wat een leuke fotoshoot het is geworden? En ja hoor! Ik natuurlijk weer rennend met mijn camera heen en weer want ze waren zo blij!! Weer een leuke locatie erbij voor het volgend seizoen!!
Pluktuin blog

Leave a Reply