Winnares fotoshoot

Posted by on jul 5, 2015 in Blog, editorial, Kinderen | 6 Comments

Samen met de leukste kinderwinkel van Leiden Engeltjes & Draken hadden we een tijdje terug een supergave winactie georganiseerd.  De winnares wint een geheel verzorgde fotoshoot in een fantastische jurk van Souzaforkids. Dit merk maakt unieke verkleedkleding voor zowel jongens en meisjes van een mooie kwaliteit.

Twee weken geleden hadden we de fotoshoot met winnares ‘Sarah” van 4 jaar. Toen we Sarah met haar ouders en zusje zagen lopen door Leiden, viel ze gelijk op door haar prachtige rode haar. Ze had er zin in en het was een droge, bewolkte dag, ietwat fris maar daar voelde bikkeltje Sarah niets van. Ik neem dan gelijk van alles mee, dekens, een kruik met warm water om op te warmen, maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. Sarah had ook binnen 2 minuten een jurk gekozen, en geloof me, ze had best veel keuze, als ik een klein prinsesje was had ik daar zeker een half uur staan twijfelen.

We gingen lekker naar buiten, om de hoek had ik een superleuke winkel ‘Anterieur’ gezien met antieke spulletjes. Ik vroeg aan Mascha, de eigenares van Engeltjes & Draken , of ze even kon vragen of ik gebruik mocht maken van de winkel. Mascha werd gelijk de winkel in getrokken door een vriendelijke dame om de mooie binnenplaats te laten zien, waar we natuurlijk gebruik van mochten maken. Wow, zo’n mooi plekje achterin deze winkel, echt heel tof. We hebben veel foto’s in de winkel en op het binnentuintje gemaakt en Sarah bewoog spontaan als een heus fotomodelletje voor de camera. Alsof ze dit al heel vaak had gedaan. Lachen, springen, dansen, heerlijk rondrennen, alles ging spontaan. We zijn ook nog even in bij Burcht geweest, en dat alles op steenworp afstand van de winkel.  Kijk en geniet van de foto’s! Is het geen prachtig meisje?

Sarah blog1
Sarahblog2
Sarahblog3

6 Comments

 1. Joyce
  5 juli 2015

  Super trots!!
  Sarah heeft ontzettend genoten, nogmaals bedankt!

  Reply
  • Leontine de Hollander
   5 juli 2015

   Ja Joyce, op zo’n kanjer mag je zeker trots zijn.

   Reply
 2. Carla
  5 juli 2015

  Trotse opa en oma, heel bijzonder

  Reply
  • Leontine de Hollander
   5 juli 2015

   Hoi Carla, wat leuk, u bent de oma! Mooie kleindochter, ze is heel lief, mooi en vooral lekker nuchter!!

   Reply
 3. Stephanie Koster
  5 juli 2015

  Hele toffe foto’s zijn het geworden Leo! leuk meisje… echt een ondeugd om te zien 😉

  Reply
  • Leontine de Hollander
   6 juli 2015

   Ha Stephanie, dank je! Ja leuk he? xx

   Reply

Leave a Reply