Welkom op mijn blog van mijn nieuwe website!!!

Posted by on apr 6, 2014 in Blog | No Comments

Welkom

Hallo, welkom op mijn nieuwe blog. Ik heb een nieuwe website en hier op mijn nieuwe blog komen alle nieuwtjes wat betreft nieuwe fotosessies, akties en kortingen. Dus hou mijn blog in de gaten voor kortingen en akties.

Mijn oude blogspot blijft bestaan. Ik zal hier ook blijven schrijven. Maar omdat ik me op deze site volledig wil concentreren op kinderfotografie en familiefotografie wil ik het voor de duidelijkheid gescheiden houden. Ik doe nog wel volwassenen portretsessies maar die komen dus op mijn oude blog. In de toekomst zal er een nieuwe website komen voor volwassen portretten.

Ik heb deze website zelf in elkaar gezet. Ja, het heeft mij bloed zweet en tranen gekost ha ha, maar ben dan ook best trots op mezelf dat het gelukt is.

Als je zelf een website wilt maken heb ik een goeie tip!!! Ik heb een heel goed boek gekocht: Html&Css van Jon Duckett. Het boek is makkelijk te volgen voor iedereen die niets weet van Html en Css. Omdat het een vrij droge en saaie stof is om te begrijpen, heeft de auteur van dit boek het heel mooi vormgegeven met mooie plaatjes tussen de tekst. Zo is het een plezier om door het boek heen te komen. Naast het lezen van dit boek heb ik ook nog eens honderden tutorials op youtube bekeken.

Ik hoop dat mijn blog snel gevuld zal worden met mooie plaatjes!
Fijne dag allemaal.

Leave a Reply