Moeder en dochter in Katwijk

Posted by on dec 24, 2015 in Blog, Uncategorized | 2 Comments

In oktober sprak ik af met Daantje en haar mooie, schattige dochter Luella. Toen ik Luella voor het eerst een handje gaf sprak ik haar naam verkeerd uit. Ja dat is natuurlijk dom ha ha, toen sprak ik het nog een paar keer fout uit. Maar ik mocht ook ‘Loetje’ zeggen, pfff gelukkig maar ha ha eigenwijsje.  Daantje ken ik van vroeger, we gingen vaak samen op reis naar Ibiza en Miami, Denemarken etc. Ik had haar  al heel lang niet gezien dus we hadden elkaar veel te vertellen. We dronken eerst een bakkie koffie in een strandtentje en Loetje vond haar mama’s make-up tasje wel heel erg interessant. Terwijl mama Daan volop over haar avonturen aan het vertellen was kon ik het niet laten om Loetje te fotograferen. Ze was heftig roze/paarse oogschaduw op haar oogleden aan het kwasten ha ha. Ha ha dat mocht natuurlijk niet, na een klein traantje ging ze vrolijk verder met een andere kleur.

Daarna zijn we lekker naar het strand gegaan om te fotograferen. Nu ben ik niet het type fotograaf die perfecte plaatjes maakt van braaf in de camera kijkende gezinnen. Nee, ik wil actie! Dus rennen, dansen, met zand spelen, in het water spetteren, knuffelen en heel veel kusjes en heel veel liefde! Tijdens het fotograferen vertelde Daan haar mooie verhalen over het leven. Tijdens het editen van deze foto’s kwam haar mooie verhaal weer in mijn gedachten, dat geeft deze fotosessie net weer wat extra’s. It’s al about LOVE!!

Ik wens jullie allemaal fijne dagen, lekker samen zijn en genieten van elkaar..xoxo

Daantjeblogpost1

Daantjeblogpost2

Daantjeblogpost3

Daantjeblogpost4

Daantjeblogpost5

2 Comments

 1. Frans Zwanikken
  31 december 2015

  What a marvellous series of photo’s !!

  Reply
  • Leontine de Hollander
   31 december 2015

   Thanks Frans 😉

   Reply

Leave a Reply