Kinderportretten en een leuke Actie!!

Posted by on mei 18, 2016 in Blog, fashion, Kinderen | No Comments

Ik fotografeer het liefst met natuurlijk licht maar soms wil je eens iets anders, iets meer contrast. Alle spullen heb ik, mooie flitsset van Elinchrom en een grote Rotolux softbox. Hij staat al 2 jaar in de kast en heb hem slechts 4 keer gebruikt. Er komt prachtig licht uit maar omdat ik vooral buiten fotografeer of bij mensen in huis lifestyle fotosessies doe vind ik het mooier zonder flitsen. Familiesessies zijn veel mooier in het zachte natuurlijke licht. Maar voor portretten is flitsen toch heel mooi.

Maar dit jaar ben ik begonnen om uit  mijn comfortzone te gaan, ik heb besloten meer kinderportretten te maken met studiolicht. Wel met een twist, geen saaie perfecte portretten op een witte achtergrond maar juist anders. Dus leuke styling, hoedjes, jasjes van oma of juist een hele stoere outfit en nonchalant haar. Oh ja, en een windmachine heb ik ook nog, geeft een supermooi effect. Ik heb  knappe Dewi hier gefotografeerd op mijn zelf geverfde achtergrond. Ik heb haar hier wel een beetje opgemaakt (ze is een tiener dus mag het wel) en haar haar lekker nonchalant gestyled.  Prachtig meisje met een grote haardos

Wil je ook zulke mooie portretten van je kind? Vanaf nu t/m de maand juni, krijg je maar liefst 25% korting op deze shoot! Normaal €99 euro en als je in Mei en Juni boekt kost hij slechts €75 euro. Inbegrepen bij deze shoot:

  • 5 hr bestanden in zowel kleur als zwartwit
  • kledingwissel
  • Mijn persoonlijke stylingadvies
  • 2e kind €15 euro extra per sessie

Let op! De korting geldt alleen op kinderportretten, dus geen familieshoots.

2016-05-18_0001 2016-05-18_0002 2016-05-18_0003

Leave a Reply