Kinderen spelen op schoolplein

Posted by on mei 16, 2016 in Blog, Familie, Kinderen | No Comments

Het is al lang geleden dat ik een blog heb geschreven over mijn familie en kinderfotoshoots. Dus ben ik weer aan het bloggen geslagen, ik heb teveel leuke blije fotoshoots gedaan de afgelopen maanden. Zonde om niet te laten zien op mijn site!

Het is voor mij een enorm compliment als ik weer geboekt word door een klant. Ik had al een familieshoot gedaan met dit gezin, zie hier  Het was toen erg gezellig.

Deze keer mocht ik de kinderen op het schoolplein fotograferen, ik heb ze gewoon lekker laten spelen, klimmen, rennen en lachen! Deze shoot was echt fun, en het was een hele koude regenachtige ochtend waar maar heel af en toe een mooi zonnetje tevoorschijn kwam. En ja, ze zijn heel fotogeniek deze knappe koppies 😉

Van Duintjes schoolplein1

Van Duintjes schoolplein2

Van Duintjes schoolplein3

Van Duintjes schoolplein4

Van Duintjes schoolplein5

Van Duintjes schoolplein6

Leave a Reply