Keptin Junior knuffel

Posted by on dec 11, 2016 in Blog, Familie, Kinderen | No Comments

Het jaar is alweer bijna voorbij, ik heb deze week mijn laatste shoot gedaan en nu ik terug kijk naar 2016 wil ik toch nog een aantal leuke fotosessies bloggen. Zo mocht ik dit jaar een opdracht doen voor een lief knuffelmerk.

Een tijdje geleden kreeg ik een berichtje van Lianne, ze is ontwerpster van knuffels en accessoires. Ze heeft ook een eigen site op facebook waar ze zelf knuffels maakt onder de naam groenwolkje. We hadden al eens samen een hele leuke shoot gedaan en dat klikte goed. Ze vroeg me of ik ook knuffels kon fotograferen met moeders en baby’s in een huiselijke sfeer. Eigenlijk meer een beetje lifestyle fotografie in plaats van de studio fotografie die ze gewend waren. Ik vond het heel erg leuk om te doen. We zochten een mooie studio met een houten vloer en bed, maar dat was niet eenvoudig. Na lang zoeken heb ik mijn slaapkamer laten zien, die licht en minimalistisch is en besloten daar de shoot te doen. Het was best spannend om al die mama’s en schattige kindjes in mijn huis te ontvangen. Normaal fotografeer ik op locatie en bij mensen in huis dus dit was even anders, maar het ging prima 😉

Keptin Junior maakt knuffelmaatjes voor baby’s en kinderen. Van die hele lieve zachte popjes die je kind overal mee naartoe neemt.

De kindjes die ik mocht fotograferen werkten supergoed mee! Kijk eens hoe cute ze zijn?

 

 

 

Leave a Reply