Herfst zusjes Heemtuin

Posted by on nov 3, 2014 in Blog, Familie, Kinderen | 2 Comments

Wat is het genieten van de mooie herfstkleuren. En we mochten niet klagen deze herfst, het weer was bijzonder warm voor de tijd van het jaar. Vandaag is het echt koud en nat, dus is het weer tijd voor een blogje met mooie kleuren. Ik mocht deze leuke zusjes Veerle & Nanou vastleggen in de Heemtuin in Leiderdorp. Het is een fijne plek om te fotograferen, veel struiken en gewassen. Tijdens een fotoshoot laat ik kinderen meestal hun gang gaan. Ik loop met mijn camera achter ze aan zodat ik mijn momentjes kan pakken, zo wordt het een spontane fotoshoot waar een kind meestal zijn ware karakter laat zien.

Blogpost Veerle Nanou

2 Comments

 1. Jan Kooreman
  4 november 2014

  Hi Leontine,
  Een mooie serie. De dames lijken zich echt op hun gemak en vrij te voelen als je foto’s met hen maakt. Goed zoals je dat voor elkaar krijgt. Het ziet er erg natuurlijk uit.
  Groeten, Jan

  Reply
 2. Leontine de Hollander
  4 november 2014

  Bedankt voor je compliment Jan..ik laat kinderen lekker vrij en hun ding doen. Groetjes, tot woensdag op de cursus!!

  Reply

Leave a Reply