Fotomodel Dinah

Posted by on jul 1, 2016 in Blog, fashion, Kinderen, Mode | No Comments

Een tijd geleden had ik het leuke mooie modelletje Dinah voor mijn camera, ze had nieuwe foto’s nodig. Ik was heel blij want ze is een prachtig modelletje met Indisch en Grieks bloed waardoor ze een mooi exotisch uiterlijk heeft.

Nu hou ik nooit van perfecte foto’s dus ik heb een achtergronddoek gebruikt vol kreukels, ja dat vind ik mooi ha ha. Flitsen of toch natuurlijk licht? Nou het was heel donker die dag, zoals vandaag eigenlijk boehoe. Maar wel eens een uitdaging om met hele hoge iso waardes te werken. Een wat minder crispy foto’s en meer ruis. Maar de laatste tijd hou ik wel van donkere foto’s met ruis. Nee, niet perfect idd maar ik heb gemerkt dat ik wat meer uitdagingen in de fotografie nodig heb. Ik was altijd bezig met perfecte foto’s en dat heb ik losgelaten en meer met mijn gevoel te fotograferen. Heerlijk vind ik dat.

Dinah was heel professioneel en luisterde aandachtig naar mijn aanwijzingen, die ik amper hoefde te geven, ze is mooi gewoon hoe ze is. Ze had jongenskleding aan van Abel aan want ze dragen dezelfde maat dus dat vond ik wel leuk, beetje boyfriend style. En dat past ook precies bij haar lieve uitstraling, stoere kleding als contrast. Ben je ook modelletje en heb je nieuwe portfolio foto’s nodig? Hou mijn site in de gaten want ik ga binnekort leuke shootdagen organiseren speciaal voor kinderportretten!

Dinahmodel1 Dinahmodel2 Dinahmodel3 Dinahmodel4 Dinahmodel5 Dinahmodel6 Dinahmodel7 Dinahmodel8

Leave a Reply