fotoalbum

Posted by on jun 18, 2015 in Blog | No Comments

Fotoalbums

Vanaf heden kunnen mijn klanten ook professionele fotoalbums bij mij bestellen. Dit zijn prachtige fotoalbums met dikke sheets op fotopapier. Ze hebben een lay-flat binding, dit zorgt ervoor dat de linker en rechterpagina een geheel vormen zodat je een fotospread gewoon midden op de pagina kan plaatsen. Er zijn verschillende maten, bijv groot 30×30 cm en kleiner 20×20 cm.

Waarom een fotoalbum? Mijn klanten krijgen de gekozen foto’s of de hele sessie op usb-stick. Lekker makkelijk, zo kan je ze nog eens digitaal bekijken. Maar o zo zonde , ik krijg altijd weer kippenvel als ik mijn foto’s laat uitprinten, het is zo gaaf, je foto’s spreken veel meer als je ze uit laat printen. Een album is een mooie manier om alle foto’s bij elkaar te hebben in een mooi boek, jullie kiezen de foto’s en ik maak het boek. En binnen 3 weken hebben jullie het boek in huis. Een prachtig boek om steeds maar weer door te bladeren.

Optioneel kan er gekozen worden voor een omslag in polyester, linnen of leder. Kies voor een fotocover of de namen gedrukt in de stof (embossing). De vanaf prijs is €139 voor een album van 20×20 met 10 sheets (20 bladzijdes) en een fotocover. Een boek van 30×30 (is best groot) kost 195 euro bij 10 sheets. De kosten zijn 7,50 per extra sheet. Mail me voor meer info.

blogpost album

Leave a Reply