Familie Janssen Houtkamp

Posted by on mei 23, 2016 in Blog, Familie, Kinderen | No Comments

Op deze regenachtige blauwe maandag word ik weer helemaal blij als ik dit vrolijke gezin zie! Een gezin met 4 knappe tieners. Vaak krijg ik de vraag via email of ik ook gezinnen met oudere kinderen fotografeer. Natuurlijk, maar omdat ik veel aanvragen voor gezinnen met kleinere kinderen krijg staan tieners weinig op mijn website als voorbeeld. Het is natuurlijk anders om tieners te fotograferen. Ze voelen zich vaak ongemakkelijk om op de foto te gaan. Ik probeer ze altijd op hun gemak te stellen door eerst even kennis te maken en vragen te stellen tijdens het fotograferen. Ik blijf altijd maar praten, dat doe ik ook vaak bij kleintjes hoor. ¬†Vaak is het ijs gebroken als ik ze juist iets geks laat doen en muziek opzet en zelf grapjes maak. Bij dit gezin ging het allemaal heel natuurlijk en ze hadden allemaal positieve energie meegenomen. Vaak zet ik mijn meegenomen muziek op maar deze kinderen waren zelf muziekaal en zorgden voor rock ’n roll!!

Familie Janssen Houtkamp1 Familie Janssen Houtkamp2 Familie Janssen Houtkamp3 Familie Janssen Houtkamp4 Familie Janssen Houtkamp5 Familie Janssen Houtkamp6

Leave a Reply