Familie fotoshoot Noordwijk

Posted by on jan 6, 2015 in Blog, Familie, Kinderen | 2 Comments

Yay!! Ik heb de laaste maanden zoveel leuke fotoshoots gedaan die ik graag op mijn blog wil laten zien, maar de tijd om te bloggen en foto’s uit te zoeken vergt toch altijd veel tijd. Deze familie fotoshoot was zo leuk, te leuk om niet te laten zien. Met Jacqueline & Marcus en de 3 kinderen ging ik een dagje naar het strand in Noordwijk! Het was prachtig weer ergens in Oktober, goh wat hebben we toen veel zon gehad en wat is het vandaag koud, brr, dus geniet van deze zonnige plaatjes.
Hele fijne dag!

Familie Noordwijk blog

2 Comments

 1. Stephanie Koster
  6 januari 2015

  De foto van het meisje met hoedje vind ik prachtig!

  Groetjes,

  Stephanie

  Reply
 2. Leontine de Hollander
  6 januari 2015

  Dank je Stephanie, ik heb altijd een tas bij me met hoedjes, daar houden kinderen van..Liefs,
  Leontine

  Reply

Leave a Reply