Familie fotoshoot Leiden

Posted by on jul 13, 2015 in Blog, Familie, Kinderen | One Comment

Al een jaar stel ik voor om eens een opa & oma fotoshoot te doen van mijn ouders met alle kleinkinderen. Het kwam er alleen niet van, steeds maar uitstellen. Totdat ik opeens merkte dat mijn ouders echt ouder werden, mijn vader loopt opeens heel langzaam en hij vergeet dingen. Ik dacht opeens, waarom uitstellen? Nu zijn ze nog allebei redelijk gezond en dat is een mooie herinnering waard, zeker voor de kleinkinderen. En ouderen zijn mooi, ook al tellen ze elke rimpel die erbij komt en zijn ze zelf minder tevreden met hoe ze eruitzien. Voor mij zijn ze prachtig.

Mijn ouders zijn al jaren uit elkaar, maar ondanks dat zijn ze beste maatjes, dus misschien zullen jullie de knuffelfoto’s missen, nee die zijn er niet, maar liefde voor elkaar is er wel.

We hadden afgesproken in de tuin van de Smith in Leiden, maar het was een koude regenachtige dag, iedereen stond al klaar, nu nog wachten tot het droog werd. We zijn uitgeweken naar de stad want de locatie was te modderig, de kinderen kozen de Burcht, daar kunnen de kinderen lekker klimmen en spelen. Ik heb tijdens de shoot niets geregisseerd, alles spontaan laten gebeuren. Kijk hoe een gezellige boel het is geworden? Ik heb van deze familie fotoshoot een mooi fotoalbum gemaakt, voor elk gezin een eigen exemplaar. Wil je ook een mooi fotoalbum van jouw fotoshoot? Kijk hier voor meer informatie.

FamHollandblog1

FamHollandblog2

FamHollandblog3

FamHollandblog4

FamHollandblog5

1 Comment

 1. Joost
  13 juli 2015

  Hoi Leontine,

  Leuk om je ouders weer eens te zien, heb ze lang niet meer gezien!
  Joop is wel iets magerder dan ik hem voor het laatst gezien heb, 3, 4 jaar geleden?
  Je moeder Tineke is niks veranderd! Doe ze de groeten van me!
  En leuke foto’s ook!

  Groetjes,
  Joost

  Reply

Leave a Reply