Cakesmash fotoshoot Zoé

Posted by on aug 11, 2016 in Blog, Kinderen | 2 Comments

Een jaar geleden werd ik gevraagd of ik ook Cakesmash fotoshoots doe. Nou, daar moest ik even over nadenken want het concept vond ik zelf te Amerikaans. Todat ik in de oude doos met foto’s van mijn moeder een cakesmash van mezelf tegenkwam. Dat zag er erg grappig en natuurlijk uit en zeker te proberen waard. Nu een aantal cakesmash fotoshoots later vind ik het steeds leuker worden. Want ja, het onverwachte, wat gaat er gebeuren. En echt sommige kindjes zien de taart niet eens staan en spelen met ballonnen en andere versiersels die ik meeneem. Maar als ze de cake ontdekken dan gaan ze meestal los.

Hier mocht ik kleine lieve Zoé fotograferen. Het begon heel braaf en ze keek heel vies naar de taart ha ha. Ze wilde er niets van weten. Oeps! wat nu? Ik heb gevraagd of haar papa een lepeltje wilde pakken. En yes, ze begon te happen, zo schattig. (Gelukkig) eindigde het in een vieze kliederboel 😉 En zo hoort het ook!!

cakesmash zoeblog1 cakesmashzoeblog2 cakesmashzoeblog3 cakesmashzoeblog4 cakesmashzoeblog5 cakesmashzoeblog6 cakesmashzoeblog7

2 Comments

 1. Manon
  11 augustus 2016

  haha, heel lollig, ze maakt er een lekker puinzooi van

  Reply
  • Leontine de Hollander
   11 augustus 2016

   Ja, heerlijke zooi..maar ik heb zo’n mobiel vloertje gebruikt die je kan afnemen met een nat doekje. Want mijn vorige klanten waren niet zo blij met de rommel in huis.

   Reply

Leave a Reply