Cakesmash fotoshoot Leiden

Posted by on sep 7, 2015 in Blog, Kinderen | No Comments

Hieperdepiep! Hoeraaah voor Bo! Ik mocht mijn eerste Cakesmash fotoshoot doen samen met Bo, ze is 1 jaar geworden. Hoe leuk is het om de eerste verjaardag van je kindje te vieren met een superleuke Cakesmash fotoshoot. We hebben gekozen om geen standaard achtergrondjes te plaatsen. Ik hou van het huiselijke sfeertje. We hebben wat meubels opzij geschoven en slingers opgehangen en we hadden een perfect plekje.

Ik was samen met de mama van Bo aan het zoeken naar een bakker in de buurt die een giant cupcake kon maken. Maar helaas zonder succes. Toen heb ik zelf een giant cupcake vorm gekocht en even geoefend. Het lukte en het is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Ik heb de vorm aan de mama van Bo gegeven zodat ze naar wens een taart kon maken. Dat was best spannend. En wow, ik was heel blij toen ik de taart zag, hij is supergoed gelukt. Ik vond het achteraf erg leuk om te doen, dus vanaf heden kunnen jullie ook een Cakesmash fotoshoot boeken. Klik hier voor meer informatie en prijzen.

Cakesmashboblog1

Cakesmashboblog2

Cakesmashboblog3

Leave a Reply